21 maj 2019
19:30

Skogås-Trångsunds FF

Referat: Stureby SK Dam J - Skogås-Trångsunds FF

Matchen mot Skogås-Trångsund är i efterhand en otroligt svår match att analysera från tränarhåll. Det var en match med flera ansikten, och väldigt många mål (åt båda håll). Vi startade matchen starkt med ett otroligt aggressivt presspel som vi övat på veckan innan matchen. Det gav utdelning genom ett tidigt mål. Våra motståndare åt sig in i matchen stegvis och det kändes som vi tappade kommandot. Det hade kunnat stå 3-0 Stureby efter första 10, men istället hade plötsligt Skogås-Trångsund vänt till en ledning.
I andra halvlek försökte vi skruva lite på laget men det kändes som vi hade svårt att komma upp i nivå energimässigt i perioder. Det i kombination, med ett otroligt välspelande motstånd gjorde att vi till slut fick se oss besegrade i hemmapremiären med 4-5. Hatten av för Jossan som drog på sig handskarna och ställde sig mellan stolparna, en riktig hjälteinsats! Vi tar med oss det superfina presspelet första 10 och flera perioder med fint sturebyspel. Tack Skogås-Trångsund för en jämn och spännande match!